nieuws

Carel Lurvink neemt tijdens beurs installatie zonnestroom in gebruik

Geen categorie

Carel Lurvink houdt op vrijdag 16 maart van 12.00 tot 17.00 uur een safe & clean-beurs. Dat is volgens de groothandel dé gelegenheid om met de leveranciers van Lurvink kennis te maken. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met een compleet vernieuwd servicecenter. Belangstellenden worden ontvangen met koffie, livemuziek en een hapje en een drankje. Daarnaast krijgen […]

Carel Lurvink houdt op vrijdag 16 maart van 12.00 tot 17.00 uur een safe & clean-beurs. Dat is volgens de groothandel dé gelegenheid om met de leveranciers van Lurvink kennis te maken.

Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met een compleet vernieuwd servicecenter. Belangstellenden worden ontvangen met koffie, livemuziek en een hapje en een drankje. Daarnaast krijgen zij een "interessante" attentie. Aanmelden kan op de website van Carel Lurvink (www.carellurvink.nl). Een inschrijver maakt kans op een high tea voor twee personen. De winnaars van die actie worden bekendgemaakt op 16 maart. De bijeenkomst staat in het teken van duurzaamheid. Hoogtepunt voor Carel Lurvink is de ingebruikname van een installatie voor zonnestroom. Hans van Agteren, wethouder van de gemeente Enschede, verricht daarvoor om 14.30 uur de officiële handeling. "Voor ons is het plaatsen van de installatie een investering in een groene toekomst", aldus Carel Lurvink. 

Reageer op dit artikel