nieuws

De Bruyne en Timmerman tonen vakmanschap tijdens Skills Masters

Geen categorie

Anne de Bruyne en Brian Timmerman tonen op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart hun vakmanschap tijdens Skills Masters in Ahoy. Zij worden ondersteund door eerste reserve Henriët van der Heiden. Het drietal bereidt zich daar voor op EuroSkills, de Europese beroepenwedstrijden. De finale vindt in oktober plaats in het Belgische Spa. Hier […]

Anne de Bruyne en Brian Timmerman tonen op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart hun vakmanschap tijdens Skills Masters in Ahoy.

Zij worden ondersteund door eerste reserve Henriët van der Heiden. Het drietal bereidt zich daar voor op EuroSkills, de Europese beroepenwedstrijden. De finale vindt in oktober plaats in het Belgische Spa. Hier strijdt het Nederlandse team in de categorie schoonmaak tegen teams uit onder meer België, Finland, Oostenrijk en Hongarije. Eind 2010 wonnen schoonmakers van Hago drie gouden medailles in de Europese beroepenwedstrijd, EuroSkills, in Lissabon. Dit jaar heeft het schoonmaakbedrijf Anne, Brian en Henriët geselecteerd om plaats te nemen in het team. Tijdens de demonstratie in Ahoy strippen en polymeren Anne en Brian een linoleumvloer. Ook kristalliseren zij een marmeren vloer.

Reageer op dit artikel