nieuws

De Kroon facilitaire diensten steunt het KWF

Geen categorie

De Kroon facilitaire diensten heeft onlangs KWF Kankerbestrijding gesteund. Het goede doel, aangewezen door opdrachtgevers, ontving een bedrag van 3.000 euro.  Opdrachtgevers van De Kroon konden zelf via een e-mail hun stem uitbrengen op welk doel gestemd zou worden. Vanwaar het idee een goed doel te steunen? Kevin de Kroon: "Relaties en opdrachtgevers zijn van […]

De Kroon facilitaire diensten heeft onlangs KWF Kankerbestrijding gesteund. Het goede doel, aangewezen door opdrachtgevers, ontving een bedrag van 3.000 euro. 

Opdrachtgevers van De Kroon konden zelf via een e-mail hun stem uitbrengen op welk doel gestemd zou worden. Vanwaar het idee een goed doel te steunen? Kevin de Kroon: "Relaties en opdrachtgevers zijn van De Kroon wellicht gewend om aan het einde van het jaar een attentie te ontvangen als dank voor de plezierige samenwerking van het afgelopen jaar. Dit keer wilden we het anders doen. Vanuit dit perspectief heeft De Kroon besloten een goed doel te steunen, met behulp en medewerking van opdrachtgevers." KWF Kankerbestrijding kwam als goede doel naar boven drijven en ontving een bedrag van 3.000 euro. Het KWF Kankerbestrijding financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Het doel van het KWF is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Voor meer informatie: www.kwfkankerbestrijding.nl

Reageer op dit artikel