nieuws

De Waskuip in Doetinchem overgenomen

Geen categorie

Na een periode als salesmanager bij TJ Bedrijfsdiensten, gaat Vidal Horjus als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij heeft stomerij en wasserij De Waskuip aan de Mozartlaan 10 in Doetinchem overgenomen. Stomerij De Waskuip bestaat al ruim 35 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stomen en reinigen van kleding voor de particuliere en de […]

Na een periode als salesmanager bij TJ Bedrijfsdiensten, gaat Vidal Horjus als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij heeft stomerij en wasserij De Waskuip aan de Mozartlaan 10 in Doetinchem overgenomen.

Stomerij De Waskuip bestaat al ruim 35 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stomen en reinigen van kleding voor de particuliere en de zakelijke markt. De nestor van het bedrijf, Bernhard Radstake, blijft samen met zijn vrouw Sylvie nauw betrokken bij de zaak. "In meer dan 35 jaar hebben wij dit bedrijf uitgebouwd tot een kwaliteitstomerij met een uitstekende service en een uitgebreid klantenbestand", aldus Radstake. "Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan ras-Doetinchemmer Vidal Horjus." Bij De Waskuip kan men terecht voor het reinigen van dameskleding, herenkleding, bedrijfskleding, kostuums, pantalons, colberts, mantelpakjes, overhemden, stropdassen, jassen, regen- en skikleding, gordijnen, dekbedden, slaapzakken, tapijten, paardendekens, sjabrakken en bruidsjurken. Tevens biedt het bedrijf een wasservice voor particuliere was en was van sportverenigingen. Verder beschikt  de stomerij over een strijkservice en overhemdenservice. Ook biedt De Waskuip de mogelijkheid voor reparatie- en herstelwerkzaamheden van kleding.

Reageer op dit artikel