nieuws

Ding mee naar de Gehandicaptenzorgprijs 2012

Geen categorie

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) organiseert in 2012 de vierde editie van de Gehandicaptenzorgprijs. Onderzoeken en praktijkproducten die bijdragen aan verbetering en/of professionalisering van de gehandicaptenzorg komen in aanmerking voor de prijs. De Gehandicaptenzorgprijs wordt in twee categorieën uitgereikt: de beste onderzoekspublicatie en het beste praktijkproduct. In het najaar van 2012 worden de winnaars bekend […]

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) organiseert in 2012 de vierde editie van de Gehandicaptenzorgprijs. Onderzoeken en praktijkproducten die bijdragen aan verbetering en/of professionalisering van de gehandicaptenzorg komen in aanmerking voor de prijs. De Gehandicaptenzorgprijs wordt in twee categorieën uitgereikt: de beste onderzoekspublicatie en het beste praktijkproduct.

In het najaar van 2012 worden de winnaars bekend gemaakt. Zij winnen een geldbedrag van € 10.000,- en een sculptuur. De VGN roept iedereen op om na te denken over wie in aanmerking kan komen voor de Gehandicaptenzorgprijs 2012 in de categorie Beste Onderzoekspublicatie en de categorie Beste Praktijkproduct. Voorbeelden van praktijkproducten zijn: een handreiking, richtlijn, methodiek, leerboek, spel etc.

Kandidaten kunnen zichzelf vanaf nu aanmelden, maar kunnen ook worden voorgedragen door een ander. Daarbij gelden wel inzendingscriteria, zoals dat het om een afgerond onderzoek of praktijkproduct moet gaan. Een ander criterium is dat het onderzoek of product door een medewerker van een gehandicaptenzorginstelling is uitgevoerd of ontwikkeld. Daarnaast gelden inhoudelijke beoordelingscriteria, die door een vakjury worden getoetst. Kijk voor aanmelden en de criteria op www.vgn.nl/aanmelden.

Reageer op dit artikel