nieuws

Effektief Groep ontvangt eerste groen gas-auto

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep gaat rijden met zogeheten groen gas auto's. De eerste auto werd onlangs geleverd. De eerste groen gas auto voor Effektief is geleverd door ESA Groningen. Het gebruik van de auto past in het ISO 14001:2004 milieubeleid van de Effektief Groep. Daarbij is CO2-reductie een speerpunt. Groen gas is gezuiverd en gedroogd biogas […]

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep gaat rijden met zogeheten groen gas auto's. De eerste auto werd onlangs geleverd.

De eerste groen gas auto voor Effektief is geleverd door ESA Groningen. Het gebruik van de auto past in het ISO 14001:2004 milieubeleid van de Effektief Groep. Daarbij is CO2-reductie een speerpunt. Groen gas is gezuiverd en gedroogd biogas en een duurzaam alternatief voor aardgas. Biogas wordt geproduceerd uit onder meer slib, afval van stortplaatsen, tuinafval, resten groente en fruit, en dierlijke restproducten zoals koeienmest. Het uit biogas geproduceerde groene gas heeft dezelfde kwaliteit en eigenschappen als aardgas.

Reageer op dit artikel