nieuws

Eresdé Technische Reconditionering voldoet aan kwaliteitsnormen

Geen categorie

Eresdé Technische Reconditionering in Heerenveen is officieel gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO 9001:2008 norm. Dat betekent dat het bedrijf tijdens het uitvoeringsproces voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NEN-ISO norm.  In het ISO-systeem staan doelstellingen met betrekking tot kwaliteit, arbo en milieu centraal. Voor het behalen van het ISO-certificaat legt Eresdé Technische Reconditionering verantwoording af voor […]

Eresdé Technische Reconditionering in Heerenveen is officieel gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO 9001:2008 norm. Dat betekent dat het bedrijf tijdens het uitvoeringsproces voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NEN-ISO norm.

 In het ISO-systeem staan doelstellingen met betrekking tot kwaliteit, arbo en milieu centraal. Voor het behalen van het ISO-certificaat legt Eresdé Technische Reconditionering verantwoording af voor het totale uitvoeringsproces, van start tot oplevering. Daarnaast is het bedrijf in het bezit van VCA* 2008/5.1 certificaat. Dat certificaat toont aan dat er wordt voldaan aan eisen over de veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu en dat de medewerkers op een veilige en verantwoorde manier hun werk uitvoeren. Eresdé BV heeft vestigingen in Harlingen, Leeuwarden en Assen. Vanuit Heerenveen wordt onderdeel Eresdé Technische Reconditionering aangestuurd. Eresdé BV is in 2005 opgericht en heeft inmiddels 175 werknemers.

Reageer op dit artikel