nieuws

Facilitaire beurs in Assen krijgt vervolg

Geen categorie

De Facilitaire Vakbeurs Assen die vorig jaar voor het eerst plaatsvond, krijgt een vervolg op 3 en 4 oktober, van 10.00 tot 18.00 uur. De vakbeurs wordt gehouden in de TT Hall in Assen. De eerste editie werd met enthousiasme ontvangen. Vandaar dat de beurs een vervolg krijgt. "Vooral bedrijven met de noordelijke en oostelijke […]

De Facilitaire Vakbeurs Assen die vorig jaar voor het eerst plaatsvond, krijgt een vervolg op 3 en 4 oktober, van 10.00 tot 18.00 uur.

De vakbeurs wordt gehouden in de TT Hall in Assen. De eerste editie werd met enthousiasme ontvangen. Vandaar dat de beurs een vervolg krijgt. "Vooral bedrijven met de noordelijke en oostelijke provincies als werkgebied, vinden de Facilitaire Vakbeurs Assen een welkome aanvulling", aldus de organisatie in een persbericht. Exposanten hebben wel het een en ander aan wijzigingen aangegeven. Zo is de beurs niet meer geopend in avonduren, maar alleen overdag van 10.00 tot 18.00 uur. Ook vindt de Facilitaire Vakbeurs nu ruim een maand eerder plaats om zo een betere positie in te nemen ten opzichte van andere vakevenementen. Verder kunnen exposanten bij de komende editie gebruikmaken van een gratis uitnodigingservice. Johan Wolters, directeur/ eigenaar van CNO Expo samen met de TT Hall, verantwoordelijk voor de organisatie: "We verwachten een aanzienlijke groei van de Facilitaire Vakbeurs in 2012." Voor meer informatie: www.facilitairevakbeurs.nl

Reageer op dit artikel