nieuws

Filmpje van finalisten Golden Service Awards 2012

Geen categorie

The Golden Service Awards 2012: het was weer een mooie happening op 1 februari in het Scheveningse Kurhaus. Zo'n 260 gasten waren aanwezig bij het bekendmaken van de winnaars. Tijdens de uitreiking is een filmpje gemaakt waarin de finalisten voor de titel Schoonmaker/schoonmaakster van het Jaar, zowel voor Nederland als voor België, centraal staan. Allemaal kanjers, […]

The Golden Service Awards 2012: het was weer een mooie happening op 1 februari in het Scheveningse Kurhaus. Zo'n 260 gasten waren aanwezig bij het bekendmaken van de winnaars.

Tijdens de uitreiking is een filmpje gemaakt waarin de finalisten voor de titel Schoonmaker/schoonmaakster van het Jaar, zowel voor Nederland als voor België, centraal staan. Allemaal kanjers, die bescheidenheid combineren met passie voor het schoonmaakvak. Stuk voor stuk mensen om trots op te zijn!

Tot de volgende keer   
Winnen of verliezen: wie de finale bereikt heeft bij The Golden Service Awards, is sowieso een winnaar! Want alleen dat wapenfeit al is een topprestatie. Service Management feliciteert daarom vanaf deze plek alle finalisten nogmaals met deze prestatie. Met natuurlijk een extra pluim voor de mensen die met de Award naar huis zijn gegaan. Tot de volgende keer!

Klik hier voor de foto's.

Reageer op dit artikel