nieuws

Geef uw visie op betaalbaarheid van de zorg

Geen categorie

Het kabinet heeft de SER gevraagd te adviseren over de toekomstbestendigheid van de zorg. Het gaat over de betaalbaarheid van de zorg en over dreigende personeelstekorten in deze sector. Werkgevers, werknemers en onafhankelijke kroonleden gaan zich hierover buigen. De SER roept iedereen met een visie op deze problematiek op mee te doen aan een internetconsultatie. […]

Het kabinet heeft de SER gevraagd te adviseren over de toekomstbestendigheid van de zorg. Het gaat over de betaalbaarheid van de zorg en over dreigende personeelstekorten in deze sector. Werkgevers, werknemers en onafhankelijke kroonleden gaan zich hierover buigen.

De SER roept iedereen met een visie op deze problematiek op mee te doen aan een internetconsultatie. Bekijk de video met de oproep van SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan en geef uw visie via http://www.ser.nl/. Dat kan tot en met 29 februari a.s. De SER-commissie die het advies voorbereidt, betrekt deze visies in haar eindrapportage.

Reageer op dit artikel