nieuws

Handreiking voor betere beveiliging burgemeesters en wethouders

Geen categorie

Om agressie en geweld tegen burgemeesters en wethouders tegen te gaan hebben veel gemeenten beveiligingsmaatregelen genomen. Om gemeenten te ondersteunen bij het nemen van de goede beveiligingsmaatregelen, hebben minister Spies van BZK en minister Opstelten van VenJ alle colleges een handreiking aangeboden. Daarin wordt beschreven welke maatregelen men het beste kan nemen, wie daarvoor verantwoordelijk […]

Om agressie en geweld tegen burgemeesters en wethouders tegen te gaan hebben veel gemeenten beveiligingsmaatregelen genomen. Om gemeenten te ondersteunen bij het nemen van de goede beveiligingsmaatregelen, hebben minister Spies van BZK en minister Opstelten van VenJ alle colleges een handreiking aangeboden. Daarin wordt beschreven welke maatregelen men het beste kan nemen, wie daarvoor verantwoordelijk is en wie de kosten daarvan draagt.

De handreiking is hier te downloaden

Reageer op dit artikel