nieuws

Hemradj Badloe naar Verhoeven & Partners

Geen categorie

Verhoeven & Partners, het schoonmaakadviesbureau uit Veenendaal, heeft de directie verstrekt met de heer Hemradj Badloe. "Met Hemradj in de directie zijn wij in staat om verder te groeien en de kwaliteit te blijven leveren aan onze klanten en onze medewerkers", constateert Irma van Hattem van het adviesbureau. Hemradj was eerder werkzaam bij Facilicom en […]

Verhoeven & Partners, het schoonmaakadviesbureau uit Veenendaal, heeft de directie verstrekt met de heer Hemradj Badloe.

"Met Hemradj in de directie zijn wij in staat om verder te groeien en de kwaliteit te blijven leveren aan onze klanten en onze medewerkers", constateert Irma van Hattem van het adviesbureau. Hemradj was eerder werkzaam bij Facilicom en bij ISS als commercieel directeur Europese aanbestedingen. In de functie als directeur bij Verhoeven & Partners adviseert hij in facilitaire- en schoonmaakdiensten en hen ondersteunen in het beheer van contracten. Irma van Hattem zal zich meer focussen op diverse kwaliteitsystemen, certificeringen, proces audits en op de vele schoonmaakopleidingen met het zusterbedrijf Opleiding Facilitaire Diensten Groep.

Reageer op dit artikel