nieuws

‘Hilton Class’ voor topstudenten NHTV

Geen categorie

Hilton is een samenwerking aangegaan de Hoge Hotelschool Breda voor een speciale Hilton Class. Het programma biedt de best presterende studenten een stage en ondersteuning op theoretische en praktijkgerichte onderdelen van hun studie om hen voor te bereiden op een carrière in de hotelbranche. Jaarlijks wordt een groep van de tweedejaars studenten nauwkeurig geselecteerd door […]

Hilton is een samenwerking aangegaan de Hoge Hotelschool Breda voor een speciale Hilton Class. Het programma biedt de best presterende studenten een stage en ondersteuning op theoretische en praktijkgerichte onderdelen van hun studie om hen voor te bereiden op een carrière in de hotelbranche.

Jaarlijks wordt een groep van de tweedejaars studenten nauwkeurig geselecteerd door Hilton Worldwide en de Hoge Hotelschool Breda, onderdeel van NHTV.
De studenten krijgen toegang tot exclusieve gastlezingen, e-learning programma's en ondersteuning en advies van het topmanagement van Hilton. Ze kunnen ook tweemaal een fulltime stage lopen bij Hilton Worldwide.

Voor 2012 zijn 12 studenten van de school geselecteerd om deel te nemen aan de Hilton Class.

Reageer op dit artikel