nieuws

Infotrondag: breid uw Excelkennis uit

Geen categorie

Professionals die veel te maken hebben met spreadsheets voor besluitvormingsprocessen en bedrijfsprocessen worden uitgenodigd voor de Infotrondag op 23 maart aanstaande in het kantoor van Microsoft te Schiphol. Deelname is gratis.

Het programma van de Infotrondag bestaat uit workshops en interactieve sessies over de meest recente ontwikkelingen van Excel. Diverse sprekers nemen u mee in de wereld van spreadsheetrisico's, geven inzicht in de grootste valkuilen en laten zien hoe u deze kunt vermijden.

Infotron Challenge
De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de Infotron Challenge, waarbij gevraagd wordt om een probleem met Excel op te lossen. De winnaar ontvangt een prijzenpakket ter waarde van € 2.000,-. Deelname aan de Challenge is nog mogelijk tot 1 maart. Klik hier om mee te doen.

Opgave en programma
Opgeven voor de Infotrondag kan tot uiterlijk 14 maart via spreadsheetdag@infotron.nl. Vermeld hierbij a.u.b. uw naam, organisatie en het aantal personen. Klik hier voor het volledige programma.

Reageer op dit artikel