nieuws

Initial Hokatex verandert naam naar Initial

Geen categorie

Initial Hokatex krijgt een nieuw logo en een nieuwe naam: Initial. Initial gaat wereldwijd dezelfde identiteit gebruiken. Zo wil het bedrijf zijn internationale merkbekendheid als facilitair dienstverlener versterken. Initial zegt in Nederland de marktleider op het vlak van sanitaire hygiëne, schoonloopmatten, bedrijfskleding, linnengoed, de verwerking van medisch afval en cleanroomdiensten te zijn. "Door de overgang […]

Initial Hokatex krijgt een nieuw logo en een nieuwe naam: Initial. Initial gaat wereldwijd dezelfde identiteit gebruiken. Zo wil het bedrijf zijn internationale merkbekendheid als facilitair dienstverlener versterken.

Initial zegt in Nederland de marktleider op het vlak van sanitaire hygiëne, schoonloopmatten, bedrijfskleding, linnengoed, de verwerking van medisch afval en cleanroomdiensten te zijn. "Door de overgang van Initial Hokatex naar Initial willen we wereldwijd een uniform merk neerzetten en duidelijk maken dat ons bedrijf tot de internationale top in dienstverlening behoort," zegt Benoit De Backer, Marketing Director Benelux bij Initial. "De nieuwe huisstijl wordt gekenmerkt door een fris logo, duidelijke lettertypes en eigentijdse kleuren. Dit versterkt de herkenbaarheid van Initial als specialist in essentiële facilitaire diensten."

Over Initial

Initial behoort tot de Rentokil Initial groep. Daar werken 66.000 mensen in meer dan 50 landen van Europa, Noord-Amerika en Azië tot Afrika. In Nederland zorgt Initial voor hygiëneoplossingen, textielmanagement, cleanroomdiensten en verwerking van medisch afval. De Nederlandse tak realiseert een omzet van 102 miljoen euro, is actief voor 30.000 klanten en biedt werk aan 870 mensen in 7 sales- en servicevestigingen, 6 wasserijen en een centraal magazijn, strategisch gespreid voor een optimale dienstverlening.

Reageer op dit artikel