nieuws

ISS sleept de Belastingdienst voor de rechter

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf ISS sleept de Belastingdienst in een kort geding voor de rechter. In een aanbesteding is de offerte van ISS terzijde gelegd omdat deze niet alle eisen zou voldoen. ISS is het hiermee niet eens en stapte naar de rechter.  Op 15 december zijn de inschrijvers op de rijksaanbesteding schoonmaak van de Belastingdienst op de […]

Schoonmaakbedrijf ISS sleept de Belastingdienst in een kort geding voor de rechter. In een aanbesteding is de offerte van ISS terzijde gelegd omdat deze niet alle eisen zou voldoen. ISS is het hiermee niet eens en stapte naar de rechter. 

Op 15 december zijn de inschrijvers op de rijksaanbesteding schoonmaak van de Belastingdienst op de hoogte gesteld van het besluit de opdracht te gunnen aan Hectas Bedrijfsdiensten  en CSU Cleaning Services. De offerte van ISS Nederland bleek door de Belastingdienst terzijde te zijn gelegd, omdat deze offerte niet aan alle eisen zou voldoen. Schoonmaakbedrijf ISS kon zich hier niet in vinden en sleept nu de Belastingdienst voor de rechter. Het bedrijf vindt dat het wel aan alle eisen heeft voldaan. Het zou gaan om een geschil over de prestatienormen. Het kortgeding staat gepland op 14 februari. Woordvoerder Jarco Zavrel van ISS wil niet reageren op de kwestie. "In het kader en belang van het komende kort geding, doen wij nu hier geen uitspraken over."

Reageer op dit artikel