nieuws

Jury kiest genomineerden ‘Managementboek van het Jaar’

Geen categorie

Zes boeken zijn genomineerd voor de titel Managementboek van het Jaar 2012. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalig managementboek. De vakjury maakt de winnaar bekend op 15 maart, tijdens het Managementboekengala in de Rode Hoed (Amsterdam). De zes genomineerden zijn: – Leiders in cultuurverandering, door Jaap Boonstra – Gedeeld leiderschap, door Jelle Dijkstra […]

Zes boeken zijn genomineerd voor de titel Managementboek van het Jaar 2012. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een Nederlandstalig managementboek. De vakjury maakt de winnaar bekend op 15 maart, tijdens het Managementboekengala in de Rode Hoed (Amsterdam).

De zes genomineerden zijn:

– Leiders in cultuurverandering, door Jaap Boonstra

– Gedeeld leiderschap, door Jelle Dijkstra en Paul-Peter Feld

– In 2030 – Vier vergezichten, door Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs en Enrico Versteegh

– Uitverkocht!, door Jim Stolze

– Business exposed, door Freek Vermeulen

– Corporate Entity, door Karel de Vries (†)

Eerdere winnaars
De verkiezing van het Managementboek van het Jaar en het Managementboekengala zijn initiatieven van Managementboek.nl De prijs wordt sinds 2003 jaarlijks toegekend.

Eerdere winnaars waren onder andere Joep Schrijvers met zijn bestseller ‘Hoe word ik een rat', Jeroen Smit met ‘Het drama Ahold' en Mathieu Weggeman met ‘Leidinggeven aan professionals? Niet doen!'. In 2011 werd ‘Connect!' van Menno Lanting bekroond.

Reageer op dit artikel