nieuws

Kansen en bedreigingen van social media

Geen categorie

Internet, smartphones en sociale netwerken als LinkedIn, Twitter, Facebook bieden kansen voor bedrijven, medewerkers, én voor de security manager. Maar er kleven ook risico's aan de opkomst en het gebruik van deze media. Tijdens de Security Management Actualiteitenmiddag zullen Ad van Bussel en Wilfred van Roij (Com-Connect, digitale opsporing, internet rechercheren en fraude-onderzoek) de kansen […]

Internet, smartphones en sociale netwerken als LinkedIn, Twitter, Facebook bieden kansen voor bedrijven, medewerkers, én voor de security manager. Maar er kleven ook risico's aan de opkomst en het gebruik van deze media.

Tijdens de Security Management Actualiteitenmiddag zullen Ad van Bussel en Wilfred van Roij (Com-Connect, digitale opsporing, internet rechercheren en fraude-onderzoek) de kansen en bedreigingen van de nieuwe media behandelen. Zo zal worden aangetoond dat via internet, netwerksites en mobiele telefoons nog veel meer informatie te vinden is over bedrijven en personen, dan u wellicht voor mogelijk houdt. Informatie ook waarvan u gebruik kunt maken voordat u in zee gaat met nieuwe medewerkers, of wanneer u fraude of oplichting vermoedt.

Andere sessies tijdens de Security Management Actualiteitenmiddag op 9 mei zijn: 'Beveiligingsbewust gedrag' (Wil van de Ven, Visser & Van de Ven security management) en 'Mogelijkheden én onmogelijkheden van cameratoezicht' (Paul Hulshof, onderzoeks- en adviesbureau DSP-groep).

Meer informatie: kluwershop

Reageer op dit artikel