nieuws

KPN neemt maatregelen na hackaanval

Geen categorie

KPN gaat een deel van de geplande investeringen in IT-systemen extra voorrang geven na de hackaanval die het bedrijf vorige week bekendmaakte. Ook zal het zogenoemde 'Webcare team' in maart worden uitgebreid. KPN moest de webmail van twee miljoen klanten afgelopen vrijdag en zaterdag uit voorzorg uit de lucht halen. KPN geeft toe dat het […]

KPN gaat een deel van de geplande investeringen in IT-systemen extra voorrang geven na de hackaanval die het bedrijf vorige week bekendmaakte. Ook zal het zogenoemde 'Webcare team' in maart worden uitgebreid. KPN moest de webmail van twee miljoen klanten afgelopen vrijdag en zaterdag uit voorzorg uit de lucht halen.

KPN geeft toe dat het onderhoud aan de eigen internetsystemen niet steeds optimaal is geweest. ‘Daar trekken we lessen uit om de dienstverlening voor onze klanten beter en veiliger te maken', zei de directeur van de Nederlandse KPN-activiteiten Joost Farwerck.

Reageer op dit artikel