nieuws

Landstede start mbo-opleiding schoonmaak met taallessen

Geen categorie

Landstede is gestart met een nieuwe mbo-opleiding Assistent Schoonmaker met extra voorziening voor de Nederlandse taal. Deze opleiding is ontstaan uit een samenwerking tussen Landstede, de RAS, Savantis en GOM, Asito en Hectas Medewerkers van die schoonmaakbedrijven hebben zich onlangs ingeschreven bij het ROC Landstede in Zwolle voor de mbo-opleiding. De eerste weken van hun […]

Landstede is gestart met een nieuwe mbo-opleiding Assistent Schoonmaker met extra voorziening voor de Nederlandse taal.

Deze opleiding is ontstaan uit een samenwerking tussen Landstede, de RAS, Savantis en GOM, Asito en Hectas
Medewerkers van die schoonmaakbedrijven hebben zich onlangs ingeschreven bij het ROC Landstede in Zwolle voor de mbo-opleiding. De eerste weken van hun studie stonden in het teken van beroepskennis en taaltoetsen. Wekelijks treffen de deelnemers elkaar op woensdag voor de taallessen en de beroepsopleiding. De verwachting is dat de opleiding een jaar duurt.

Reageer op dit artikel