nieuws

Leden CNV krijgen tot 5 maart op te reageren op eindbod

Geen categorie

CNV Vakmensen geeft zijn leden tot 5 maart de tijd om te reageren op het CAO-eindbod van de werkgevers. De CAO-commissie van CNV Vakmensen legt het eindbod zonder advies voor aan de leden. Dat besloot de commissie (bestaande uit leden die in de schoonmaak werken) op 9 februari. Jan Kampherbeek van CNV Vakmensen: "Alle CNV-leden […]

CNV Vakmensen geeft zijn leden tot 5 maart de tijd om te reageren op het CAO-eindbod van de werkgevers.

De CAO-commissie van CNV Vakmensen legt het eindbod zonder advies voor aan de leden. Dat besloot de commissie (bestaande uit leden die in de schoonmaak werken) op 9 februari. Jan Kampherbeek van CNV Vakmensen: "Alle CNV-leden die in de schoonmaak werken, hebben inmiddels de tekst van het CAO-eindbod en een stemformulier gekregen." Tot 5 maart kunnen de leden hun mening geven. Op 8 maart komt de CAO-commissie weer bij elkaar om de uitslag van de ledenraadpleging te bespreken. Kampherbeek: "Als onze leden een uitspraak hebben gedaan, oordeelt de CAO-commissie over de uiteindelijke uitslag." Het is gewoonlijk dat de commissie de uitslag van de ledenraadpleging volgt, maar dat hoeft niet. Een aantal leden van de CAO-commissie is ook bij de onderhandelingen aanwezig.

Het eindbod inclusief een toelichting is hier op de website van CNV Vakmensen te vinden. 

Reageer op dit artikel