nieuws

Met mobiele unit op moeilijk bereikbare plaatsen komen

Geen categorie

Romac is met een nieuw product op de markt gekomen: de Brodex Portapower. Deze mobiele unit is speciaal gemaakt om met een RO-systeem op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Jos Jacobsen (foto) is de eerste gebruiker van de Portapower in Nederland. De eigenaar van het schoonmaak- en glazenwasbedrijf uit Alphen aan de Rijn is er […]

Romac is met een nieuw product op de markt gekomen: de Brodex Portapower. Deze mobiele unit is speciaal gemaakt om met een RO-systeem op moeilijk bereikbare plaatsen te komen.

Jos Jacobsen (foto) is de eerste gebruiker van de Portapower in Nederland. De eigenaar van het schoonmaak- en glazenwasbedrijf uit Alphen aan de Rijn is er blij mee. Met een RO-systeem en de Portapower kan hij op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Slechts een waterslang en een 230V-aansluiting volstaan. Met een capaciteit van 200 liter per uur kan er volgens Romac non-stop gewerkt worden. Met de 12V accuversie kan snoerloos gewerkt worden. 

Reageer op dit artikel