nieuws

MEWA start kanaal op Youtube

Geen categorie

MEWA, leverancier van diverse soorten textiel waaronder stoffen reinigingsdoeken, is een kanaal op Youtube gestart.  "Met onze filmpjes willen we nu ook een gevoelsmatige dimensie bereiken, om te laten zien wat we doen", verklaart Oliver Gerrits, marketing & productontwikkeling bij MEWA. "Voortaan maken we ook spotjes en zetten we deze online. We benutten daarom het […]

MEWA, leverancier van diverse soorten textiel waaronder stoffen reinigingsdoeken, is een kanaal op Youtube gestart.
 
"Met onze filmpjes willen we nu ook een gevoelsmatige dimensie bereiken, om te laten zien wat we doen", verklaart Oliver Gerrits, marketing & productontwikkeling bij MEWA. "Voortaan maken we ook spotjes en zetten we deze online. We benutten daarom het potentieel van digitale media om onze boodschap blijvend te verspreiden. Bij een moderne merkcommunicatie hoort uiteraard ook het gebruik van actuele media zoals bewegend beeld." De filmpjes gaan over de bedrijfsfilosofie van MEWA en over wat het betekent bij MEWA te werken. Het bedrijf is over heel Europa actief vanuit 41 vestigingen en levert bedrijfstextiel zoals beroeps- en veiligheidskleding, stoffen reinigingsdoeken, olie-opvang- en voetmatten. Ook artikelen voor arbeidsveiligheid horen daarbij.  Er werken 4.100 medewerkers.

Reageer op dit artikel