nieuws

Mogelijkheden én onmogelijkheden van cameratoezicht

Geen categorie

Hoewel camera's al tientallen jaren worden gebruikt voor toezicht en bewaking, is het onduidelijk aan welke wetten en regels je eigenlijk moet voldoen als je ergens camera's gaat ophangen. Tijdens de Security Management Actualiteitenmiddag op 9 mei gaat Paul Hulshof (senior adviseur criminaliteit en veiligheid en teamleider openbare orde & veiligheid bij onderzoeks- en adviesbureau […]

Hoewel camera's al tientallen jaren worden gebruikt voor toezicht en bewaking, is het onduidelijk aan welke wetten en regels je eigenlijk moet voldoen als je ergens camera's gaat ophangen.

Tijdens de Security Management Actualiteitenmiddag op 9 mei gaat Paul Hulshof (senior adviseur criminaliteit en veiligheid en teamleider openbare orde & veiligheid bij onderzoeks- en adviesbureau DSP-groep) in op de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast is er veel aandacht voor de praktijk.

Hulshof stelt vooral de mogelijkheden én de onmogelijkheden van cameratoezicht centraal.

Meer informatie: kluwershop

Reageer op dit artikel