nieuws

Nederlandse combinatie vloerverzorging naar Ierland

Geen categorie

Het Ierse BioClean heeft een exclusieve handelsovereenkomst gesloten met bluQ.nl en Biofriends, respectievelijk leveranciers van de Q-wax en Reflex systemen. BioClean zegt overtuigd te zijn van door de "superieure resultaten" van beide producten zoals die onlangs werden getoond tijdens de Vakbeurs Facilitair. BioClean-directeur Andele Boomsma besloot dan ook dat "ook Ierland toe is aan deze […]

Het Ierse BioClean heeft een exclusieve handelsovereenkomst gesloten met bluQ.nl en Biofriends, respectievelijk leveranciers van de Q-wax en Reflex systemen.

BioClean zegt overtuigd te zijn van door de "superieure resultaten" van beide producten zoals die onlangs werden getoond tijdens de Vakbeurs Facilitair. BioClean-directeur Andele Boomsma besloot dan ook dat "ook Ierland toe is aan deze vloerverzorgingscombinatie." Het Q-wax systeem bestaat volgens een persbericht uit vier producten die "het onderhoud en de verzorging van watervaste vloeren radicaal vereenvoudigen, die minder afval veroorzaken doordat strippen overbodig wordt en die bovendien een veel langere levensduur van de vloerafwerking garanderen  ten opzichte van conventionele vloerwassen." Met het Reflex mopsysteem wordt volgens het bericht de klassieke mop vervangen door een combinatie van een "ergonomische mopping tool" en geïmpregneerde microvezeldoeken. "Het moppen met Reflex werkt sneller en bespaart bovendien enorm op water, reinigingsmiddel en waskosten", aldus het persbericht. BioClean is leverancier voor de professionele schoonmaak en heeft vestigingen in Cork, Limerick en Dublin.

Reageer op dit artikel