nieuws

Nieuwe energieprestatienorm NEN 7120 1 juli a.s. van kracht

Geen categorie

De nieuwe energieprestatienorm NEN 7120, de norm met bepalingsmethoden voor de energieprestatie van woningen en utiliteitsbouw (zowel nieuwbouw als bestaande bouw), wordt per 1 juli 2012 van kracht. NEN 7120 doet recht aan de bouwfysische werkelijkheid en de huidige specifieke omstandigheden in Nederland. Ook sluit NEN 7120 beter aan bij de ervaringen die men de […]

De nieuwe energieprestatienorm NEN 7120, de norm met bepalingsmethoden voor de energieprestatie van woningen en utiliteitsbouw (zowel nieuwbouw als bestaande bouw), wordt per 1 juli 2012 van kracht.

NEN 7120 doet recht aan de bouwfysische werkelijkheid en de huidige specifieke omstandigheden in Nederland. Ook sluit NEN 7120 beter aan bij de ervaringen die men de afgelopen jaren in de praktijk heeft opgedaan. Daarmee is de waardering van diverse (product)innovaties realistischer dan voorheen.

KLIK HIER om naar de site van NEN te gaan.

Reageer op dit artikel