nieuws

Nieuwe versie BREEAM-NL Bestaande Bouw en Gebruik

Geen categorie

Onlangs is een nieuwe en verbeterde versie verschenen van BREEAM-NL Bestaande Bouw en Gebruik (BREEAM-NL BBG). De tekst van deze versie is met inbreng van de markt verbeterd. Toelichtingen zijn waar nodig uitgebreid, antwoordopties toegevoegd of puntentellingen gewijzigd. Met BREEAM-NL Bestaande Bouw & Gebruik kan de huidige duurzaamheidsprestatie van een bestaand gebouw worden vastgesteld. Kijk voor […]

Onlangs is een nieuwe en verbeterde versie verschenen van BREEAM-NL Bestaande Bouw en Gebruik (BREEAM-NL BBG). De tekst van deze versie is met inbreng van de markt verbeterd. Toelichtingen zijn waar nodig uitgebreid, antwoordopties toegevoegd of puntentellingen gewijzigd.

Met BREEAM-NL Bestaande Bouw & Gebruik kan de huidige duurzaamheidsprestatie van een bestaand gebouw worden vastgesteld. Kijk voor meer informatie over BREEAM-NL Bestaande Bouw en Gebruik op de website

De nieuwe versie 2.11 is hier te downloaden, net als het wijzigingendocument t.o.v. de vorige versie 2011-v2.03

Reageer op dit artikel