nieuws

Nieuwe vloot schrobmachines voor Ipse De Bruggen

Geen categorie

Romac heeft onlangs een nieuwe vloot aan schrobzuigmachines afgeleverd bij de Zwammerdamse lokatie van Ipse De Bruggen.  Volgens Aad van de Laar van De Bruggen is er bewust gekozen voor de nieuwe Numatic TTB-1840 schrobzuigmachine.  "Deze kleine snoerloze machine vervult de wens om meer machinaal te reinigen daar waar de vloeroppervlakken te groot worden voor […]

Romac heeft onlangs een nieuwe vloot aan schrobzuigmachines afgeleverd bij de Zwammerdamse lokatie van Ipse De Bruggen. 

Volgens Aad van de Laar van De Bruggen is er bewust gekozen voor de nieuwe Numatic TTB-1840 schrobzuigmachine.  "Deze kleine snoerloze machine vervult de wens om meer machinaal te reinigen daar waar de vloeroppervlakken te groot worden voor handmatig moppen." Volgens Maribel Cisterna is de TTB-1840 zeer geschikt voor kleinere ruimtes waar veel obstakels aanwezig zijn. "En dat is duidelijk het geval is in het landgoed." De acht machines werden allemaal geleverd met een extra accupack waarmee men extra lang kan schrobben. Ipse De Bruggen is een stichting waar  mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap wonen, werken, leren en leven. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een lichte of ernstige verstandelijke beperking komen er. Soms hebben ze ook niet alleen een handicap, maar ook lichte tot ernstige gedragsstoornissen of psychiatrische problemen. Ipse de Bruggen heeft meerdere locaties in Nederland.

Reageer op dit artikel