nieuws

Onderwijsgroep wil partijen weer aan tafel krijgen

Geen categorie

Er komt meer druk op partijen om weer om tafel te gaan zitten. De onderwijsgroep Groningen (O2G2) roept de partijen op om weer te gaan praten en FNV zegt steun te ontvangen van de Vereniging Cliënten van Financiële Instellingen. Dinsdag overhandigde een delegatie van de vereniging (zo'n 10.000 leden), werknemers van ING en schoonmakers een […]

Er komt meer druk op partijen om weer om tafel te gaan zitten. De onderwijsgroep Groningen (O2G2) roept de partijen op om weer te gaan praten en FNV zegt steun te ontvangen van de Vereniging Cliënten van Financiële Instellingen.

Dinsdag overhandigde een delegatie van de vereniging (zo'n 10.000 leden), werknemers van ING en schoonmakers een petitie aan ING. Al bijna negen weken staken naar schatting van FNV zo'n 3.500 schoonmakers in Nederland. De onderwijsgroep O2G2 riep op om weer te gaan praten. Dat deed de groep samen met de stakende schoonmakers. In oktober 2011 stonden deze partijen nog tegenover elkaar (zie foto). O2G2 vindt nu volgens FNV "dat zij als opdrachtgever een verantwoording hebben." Tevens zegt O2G2 dat ze na de staking zo snel mogelijk een lang verwachte schoonmaakconferentie mogelijk zullen maken.

Reageer op dit artikel