nieuws

Onderzoek werksituatie en pensioen in schoonmaakbranche

Geen categorie

Het Researchcentrum voor Onderwijs en de Arbeidsmarkt (ROA) van de Universiteit Maastricht voert een onderzoek uit onder werkgevers in de schoonmaakbranche. Het onderzoek wordt ondersteund door het BPF Schoonmaak, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Stichting Instituut Gak. In het onderzoek wordt aan werkgevers gevraagd hoe werknemers gestimuleerd kunnen worden om langer door […]

Het Researchcentrum voor Onderwijs en de Arbeidsmarkt (ROA) van de Universiteit Maastricht voert een onderzoek uit onder werkgevers in de schoonmaakbranche.

Het onderzoek wordt ondersteund door het BPF Schoonmaak, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Stichting Instituut Gak. In het onderzoek wordt aan werkgevers gevraagd hoe werknemers gestimuleerd kunnen worden om langer door te werken. Daarnaast kunnen werkgevers hun mening geven over pensioen en het personeelsbeleid van het bedrijf. Het onderzoek geeft nuttige input voor het personeelsbeleid. Werkgevers die meedoen, krijgen de resultaten van het onderzoek toegestuurd. Het invullen van de vragen duurt ongeveer 20 minuten. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Belangstellenden die deel willen nemen aan het onderzoek, kunnen een e-mail sturen naar roa-onderzoek-sbe@maastrichtuniversity.nl

Reageer op dit artikel