nieuws

Oorafdruk op deur leidt naar inbreker

Geen categorie

De politie in België heeft meerdere inbraken kunnen oplossen door de oorafdruk van een dief op een deur. De inbreker luisterde zo of er iemand thuis was. Een getuige zag de man vorig jaar aan een deur prutsen in een Antwerps flatgebouw. De politie kon hem arresteren en ontdekte daarna een oorafdruk op de deur. […]

De politie in België heeft meerdere inbraken kunnen oplossen door de oorafdruk van een dief op een deur. De inbreker luisterde zo of er iemand thuis was.

Een getuige zag de man vorig jaar aan een deur prutsen in een Antwerps flatgebouw. De politie kon hem arresteren en ontdekte daarna een oorafdruk op de deur. Met de afdruk kon de dader worden gelinkt aan inbraken in andere appartementen.

De dief werd tot 2 jaar cel veroordeeld, meldden Vlaamse media.

Reageer op dit artikel