nieuws

Overeenstemming incidentele loonontwikkeling

Geen categorie

Het ministerie van Volksgezondheid (VWS) en werkgeversorganisaties, waaronder de NVZ, hebben overeenstemming bereikt over een meerjarenreeks voor de vergoeding van de incidentele loonontwikkeling. Dit is onderdeel van de overheidsbijdrage in de arbeidsontwikkeling (ova). De afspraak heeft betrekking op de periode 2012-2015 en houdt in: de hoogte van de vergoeding voor incidentele loonontwikkeling is 0,5 procent […]

Het ministerie van Volksgezondheid (VWS) en werkgeversorganisaties, waaronder de NVZ, hebben overeenstemming bereikt over een meerjarenreeks voor de vergoeding van de incidentele loonontwikkeling. Dit is onderdeel van de overheidsbijdrage in de arbeidsontwikkeling (ova).

De afspraak heeft betrekking op de periode 2012-2015 en houdt in: de hoogte van de vergoeding voor incidentele loonontwikkeling is 0,5 procent in de jaren 2012 tot en met 2014, en 0,75 procent in 2015. Al deze percentages zijn structureel en tellen op tot 2,25 procent.

Reageer op dit artikel