nieuws

Peeters deelt taart uit vanwege 35-jarig bestaan

Geen categorie

Peeters Gebouwenservice bestaat 35 jaar. Reden voor het bedrijf om taart uit te delen aan haar klanten. Januari 1977 startte Margriet Peeters met emmer, spons en dweil als ondernemer in Kerkrade.  De eenmanszaak groeide gaandeweg uit tot een schoonmaakorganisatie met 150 personeelsleden, verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van bedrijven, instellingen, kantoren en trappenhallen. Daarnaast beschikt het […]

Peeters Gebouwenservice bestaat 35 jaar. Reden voor het bedrijf om taart uit te delen aan haar klanten. Januari 1977 startte Margriet Peeters met emmer, spons en dweil als ondernemer in Kerkrade. 

De eenmanszaak groeide gaandeweg uit tot een schoonmaakorganisatie met 150 personeelsleden, verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van bedrijven, instellingen, kantoren en trappenhallen. Daarnaast beschikt het bedrijf over verschillende experts die voor specialistische schoonmaak (glasbewassing, gevelreiniging, linoleumvloeren strippen en conserveren, tapijt reinigen, enzovoorts) worden ingezet. Peeters Gebouwenservice levert ook huismeesterdiensten en verricht tuinonderhoud. In 2001 nam Michel van Dooren het stokje overgenomen. Sinds 2010 vormen Michel van Dooren en Tim Feijen de huidige directie van Peeters Gebouwenservice. Het bedrijf heeft een hoofdvestiging in Kerkrade en een nevenvestiging in Echt. Peeters is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Op de foto: de huidige eigenaren/directie Michel van Dooren (helemaal links) en Tim Feijen (helemaal rechts) met de oud-eigenaren Margriet Peeters en Wilfried Rudolf. 

Reageer op dit artikel