nieuws

Poll over salaris security manager

Geen categorie

Security managers zijn de afgelopen twee jaar meer gaan verdienen. Dat blijkt uit de tweede editie van het Security Management Salarisonderzoek. Bij het vorige onderzoek gaf ruim 50% van de respondenten aan een jaarsalaris van minder dan 50.000 euro te verdienen. Nu is dit percentage met 35% aanzienlijk lager en blijkt dat het merendeel van […]

Security managers zijn de afgelopen twee jaar meer gaan verdienen. Dat blijkt uit de tweede editie van het Security Management Salarisonderzoek. Bij het vorige onderzoek gaf ruim 50% van de respondenten aan een jaarsalaris van minder dan 50.000 euro te verdienen. Nu is dit percentage met 35% aanzienlijk lager en blijkt dat het merendeel van de security managers een bruto jaarsalaris tussen 50.000,- – 70.000,- euro verdient.

In de Security Management Groep op Linkedin staat een poll met de vraag of dit in overeenstemming is met de zwaarte van de functie?

Doe mee en geef ook uw mening.

Reageer op dit artikel