nieuws

Producent Blue Wonder neemt distributie weer over

Geen categorie

Blue Wonder neemt de distributie van haar merk weer over van de huidige verdeler Nedac Sorbo. Vanaf begin april worden retailers en inkoopcombinaties weer direct door de producent bediend en beleverd. Blue Wonder zegt fors te investeren in het "zo vertrouwde Nederlandse merk". Poetsdiva Marja Middeldorp is gecontracteerd en een EK-actie is in ontwikkeling. In […]

Blue Wonder neemt de distributie van haar merk weer over van de huidige verdeler Nedac Sorbo. Vanaf begin april worden retailers en inkoopcombinaties weer direct door de producent bediend en beleverd.

Blue Wonder zegt fors te investeren in het "zo vertrouwde Nederlandse merk". Poetsdiva Marja Middeldorp is gecontracteerd en een EK-actie is in ontwikkeling. In het recept van Blue Wonder zitten 13 ingrediënten die elkaar volgens de producent versterken. Het product zou niet alleen werken op gladde ondergronden, maar ook op ruwe oppervlakken en stoffen. Het assortiment bestaat uit drie hooggeconcentreerde reinigers voor binnen en buiten, de badkamer en alle vloeren, drie sprays voor binnen en buiten, de badkamer en alle vloeren en vier hooggeconcentreerde professionele reinigers die grotere, extreme vervuilingen tegen moeten gaan. Blue Wonder is een Nederlands familiebedrijf, met hoofdkantoor en productielocatie in Uitgeest. De onderneming is sinds 1946 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van reinigingsmiddelen voor consument, de professionele markt en de industrie. Zie ook: www.bluewonder.nl.

Reageer op dit artikel