nieuws

Rabobank Parkstad Limburg verlengt schoonmaakcontract met Peeters

Geen categorie

Schoonmaakorganisatie Peeters Gebouwenservice BV heeft haar samenwerking met alle filialen van de Rabobank Parkstad Limburg verlengd. Na vijf jaren samenwerking is onlangs het nieuwe contract ondertekend, waarmee partijen zich voor nog eens drie jaren aan elkaar verbinden. Peeters Gebouwenservice is een regionaal middelgrote schoonmaakorganisatie gevestigd in Kerkrade (hoofdkantoor) en Echt ( filiaal). Directeur/eigenaar Michel van […]

Schoonmaakorganisatie Peeters Gebouwenservice BV heeft haar samenwerking met alle filialen van de Rabobank Parkstad Limburg verlengd.

Na vijf jaren samenwerking is onlangs het nieuwe contract ondertekend, waarmee partijen zich voor nog eens drie jaren aan elkaar verbinden. Peeters Gebouwenservice is een regionaal middelgrote schoonmaakorganisatie gevestigd in Kerkrade (hoofdkantoor) en Echt ( filiaal). Directeur/eigenaar Michel van Dooren is blij met de gunning. "Dit zegt natuurlijk veel over het vertrouwen van de Rabobank in ons bedrijf." Op de foto: mevrouw Patricia Karger-Schijnen (Rabobank Parkstad Limburg) en Michel van Dooren, directeur/eigenaar Peeters Gebouwenservice.

Reageer op dit artikel