nieuws

Saxion start hbo compacte studieroute Security Management

Geen categorie

Bij Saxion start in september niet alleen de voltijd hbo-opleiding Security Management, maar ook de deeltijdopleiding. In 3 jaar wordt de student opgeleid tot een allround deskundige die zorg draagt voor business continuity, met nadruk op het voorkomen en oplossen van calamiteiten. De opleiding heeft een bedrijfskundige basis met stevige theoretische vakken en aansprekende praktijkvaardigheden […]

Bij Saxion start in september niet alleen de voltijd hbo-opleiding Security Management, maar ook de deeltijdopleiding.

In 3 jaar wordt de student opgeleid tot een allround deskundige die zorg draagt voor business continuity, met nadruk op het voorkomen en oplossen van calamiteiten. De opleiding heeft een bedrijfskundige basis met stevige theoretische vakken en aansprekende praktijkvaardigheden en is ontwikkeld in samenspraak met security managers die in diverse sectoren werkzaam zijn.

De student heeft naast zijn/haar baan één dag per week les. Mede door de praktijkopdrachten zoveel mogelijk op de eigen werksituatie en bedrijf toe te spitsen, wordt de stof op concrete wijze toepasbaar. Zo verhoogt de werknemer niet alleen zijn/haar eigen niveau, maar ook dat van de organisatie.

Geïnteresseerden in de hbo compacte studieroute Security Management kunnen terecht op de open avond op 27 maart a.s. in Apeldoorn.

Reageer op dit artikel