nieuws

“Schoonmaak is gewoon ons ding”

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Hago en brancheorganisatie Skills Netherlands hebben hun samenwerking voor vakmanschap in de schoonmaakbranche verlengd. Ze tekenden onlangs een overeenkomst voor nog eens vier jaar. Skills is de stichting die met vakwedstrijden bouwt aan het imago van vakmanschap en talentontwikkeling in beroepsonderwijs. In 2009 tekenden Hago en Skills Netherlands hun eerste partnershipcontract. Hago blijft minimaal […]

Schoonmaakbedrijf Hago en brancheorganisatie Skills Netherlands hebben hun samenwerking voor vakmanschap in de schoonmaakbranche verlengd. Ze tekenden onlangs een overeenkomst voor nog eens vier jaar.

Skills is de stichting die met vakwedstrijden bouwt aan het imago van vakmanschap en talentontwikkeling in beroepsonderwijs. In 2009 tekenden Hago en Skills Netherlands hun eerste partnershipcontract. Hago blijft minimaal vier jaar als exclusief partner in schoonmaakdienstverlening aan Skills verbonden. Met het partnership maken Hago en Skills zich gezamenlijk sterk voor een beter imago van de branche. Algemeen directeur van Hago Ruud Danklof: "De basis van vakmanschap is opleiding en talent. Daar investeren wij dan ook in als organisatie. Met dit partnership met Skills slaan we de handen ineen met een partij die zich eveneens sterk maakt voor talent. De verlenging van het partnership betekent voor ons onderstreping van onze missie om vakmanschap terug te brengen in de schoonmaakbranche."

Een vak
Ook Peter van den Berg, operationeel directeur Skills Netherlands, is blij met de voortzetting van de samenwerking. "Het promoten van vakmanschap is voor zowel Skills Netherlands als Hago een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Ik ben blij dat we elkaar gevonden hebben." Het nieuwe schoonmaakteam heeft de zware taak om de prestaties van het gouden team van EuroSkills 2010 te evenaren. Zij werden in Portugal drievoudig Europees kampioen met de titel ‘beste schoonmaker, beste schoonmaakteam en beste supervisor'. Anne de Bruyne, Brian Timmerman en Henriët van der Heiden weten wat ze willen en waarom ze meedoen? "Omdat schoonmaak gewoon ons ding is en we Nederland willen laten zien dat schoonmaken een vak is."

Reageer op dit artikel