nieuws

Schoonmaakbedrijf Both biedt voedselbank helpende hand

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Both is sponsor van Stichting Voedselbank Hoeksche Waard geworden. Het bedrijf roept ook anderen op spullen die niet meer gebruikt worden, maar nog wel goed zijn, langs te brengen.  De voedselbank is volgens het schoonmaakbedrijf een mooie stichting met hardwerkende vrijwilligers die voor de allerarmsten iets goeds willen doen. "Het is te erg voor […]

Schoonmaakbedrijf Both is sponsor van Stichting Voedselbank Hoeksche Waard geworden. Het bedrijf roept ook anderen op spullen die niet meer gebruikt worden, maar nog wel goed zijn, langs te brengen. 

De voedselbank is volgens het schoonmaakbedrijf een mooie stichting met hardwerkende vrijwilligers die voor de allerarmsten iets goeds willen doen. "Het is te erg voor woorden, maar ook in een welvarend land als Nederland zijn er mensen die structureel onder de armoedegrens leven. Mensen die soms maar 20 a 30 euro per week te besteden hebben voor hun hele gezin. Dit gebeurt niet alleen in de grote steden, ook in de Hoeksche Waard komen 60 tot 80 gezinnen elke vrijdag hun hulppakket ophalen." Anders dan de naam doet vermoeden, helpt de stichting niet alleen met voedsel, maar ook met kleding, huisraad, speelgoed, servies, meubilair, enzovoorts. Schoonmaakbedrijf Both levert gebruiksartikelen vanuit het eigen assortiment. Daardoor zitten er wekelijks in de pakketten wat bruikbare producten zoals zeep, toiletpapier, schoonmaakmiddel, doekjes, enzovoorts.

Oproep voor spullen
Het bedrijf roept anderen op zaken die thuis niet meer gebruikt worden, maar nog best goed zijn, op vrijdagmiddag langs te brengen. Denk aan lang houdbaar eten, speelgoed waar de kinderen niet meer mee spelen, kleding dat niet meer gebruikt wordt, cd's, dvd's, keukengerei, etcetera. "Wij zorgen er dan voor dat het bij de voedselbank terecht komt." Schoonmaakbedrijf Both  is te vinden aan de Spykerlaan 1 in Oud-Beijerland. Voor meer informatie kan men terecht via telefoonnummer (0186) 618745.

Reageer op dit artikel