nieuws

Secure Lane succesvol bij truckstop Venlo

Geen categorie

Sinds de Venlose truckstop Heierhoeve in december 2011 is aangesloten op Secure Lane hebben zich geen incidenten meer voorgedaan. Er kwamen geen meldingen meer van pogingen tot diefstal of van daadwerkelijke diefstallen. Truckstop Heierhoeve was in december 2011 de eerste truckstop in Nederland die werd aangesloten op Secure Lane. Secure Lane is een met intelligent […]

Sinds de Venlose truckstop Heierhoeve in december 2011 is aangesloten op Secure Lane hebben zich geen incidenten meer voorgedaan. Er kwamen geen meldingen meer van pogingen tot diefstal of van daadwerkelijke diefstallen.

Truckstop Heierhoeve was in december 2011 de eerste truckstop in Nederland die werd aangesloten op Secure Lane. Secure Lane is een met intelligent cameratoezicht beveiligde transportcorridor tussen Venlo en Rotterdam. Het is een belangrijk onderdeel in de aanpak van transportcriminaliteit. Het systeem, aangesloten op het politienetwerk, moet de veiligheid voor chauffeur, lading en vrachtauto verbeteren.

Meer over Secure Lane: Security Management 2010, nummer 3: 'Secure Lane tussen Venlo en Rotterdam – Frustreren, verstoren en tegenhouden'

Reageer op dit artikel