nieuws

Spectro lid van branchevereniging ISSA

Geen categorie

Spectro is lid geworden van de internationale branchevereniging ISSA. De oorspronkelijk Amerikaanse branchevereniging bestaat al meer dan 80 jaar en verbindt alle belanghebbende in de professionele schoonmaak zoals distributeurs, producenten, schoonmaakbedrijven en importeurs. De Benelux-afdeling is onder leiding van Michel de Bruin nieuw leven in geblazen. Het voornaamste doel is een beter imago te krijgen […]

Spectro is lid geworden van de internationale branchevereniging ISSA.

De oorspronkelijk Amerikaanse branchevereniging bestaat al meer dan 80 jaar en verbindt alle belanghebbende in de professionele schoonmaak zoals distributeurs, producenten, schoonmaakbedrijven en importeurs. De Benelux-afdeling is onder leiding van Michel de Bruin nieuw leven in geblazen. Het voornaamste doel is een beter imago te krijgen door innovaties. Spectro wil hier een actieve rol in spelen en heeft daarom besloten om lid te worden van ISSA.

Reageer op dit artikel