nieuws

Sturen op prestatie in zorg moet aansluiten op manier van managen

Geen categorie

Promotie Dhr. J.H.M. Veillard/Geneeskunde De economische en financiële crisis, en de stijgende uitgaven in de zorg hebben de belangstelling voor het prestatiemanagement in de zorg vergroot. Jeremy Veillard onderzocht hoe het sturen op prestatie kan worden toegepast in de zorg op zowel internationaal en nationaal niveau, als op het niveau van een ziekenhuis. Hij concludeert […]

Promotie Dhr. J.H.M. Veillard/Geneeskunde

De economische en financiële crisis, en de stijgende uitgaven in de zorg hebben de belangstelling voor het prestatiemanagement in de zorg vergroot. Jeremy Veillard onderzocht hoe het sturen op prestatie kan worden toegepast in de zorg op zowel internationaal en nationaal niveau, als op het niveau van een ziekenhuis. Hij concludeert dat het sturen op prestaties nauw moet aansluiten op de manier waarop de zorg wordt gemanaged. Ook stelt hij dat er goede hulpmiddelen moeten komen waarmee managers en politici het sturen op prestatie kunnen gebruiken.

De promotie van de heer Veillard zal plaatsvinden op dinsdag 21 februari om 14.00 uur. De toegang is vrij.

Locatie
Agnietenkapel
Oudezijds Voorburgwal 231
1012 EZ  Amsterdam

Reageer op dit artikel