nieuws

Toch vakbondsverlof voor personeel Osira

Geen categorie

Ook de medewerkers van zorginstelling Osira Amstelring in Amsterdam krijgen dinsdag vakbondsverlof om te praten over een nieuwe cao in de zorg. Vakbond Abvakabo FNV had een kort geding aangespannen tegen de directie van de instelling, omdat die weigerde de werknemers naar de bijeenkomst in Utrecht te laten gaan. Dat kort geding, dat maandagmiddag zou […]

Ook de medewerkers van zorginstelling Osira Amstelring in Amsterdam krijgen dinsdag vakbondsverlof om te praten over een nieuwe cao in de zorg.

Vakbond Abvakabo FNV had een kort geding aangespannen tegen de directie van de instelling, omdat die weigerde de werknemers naar de bijeenkomst in Utrecht te laten gaan. Dat kort geding, dat maandagmiddag zou dienen, is uiteindelijk niet doorgegaan omdat de directie toch toestemming voor het verlof gaf.

De vakbond verwacht ongeveer 500 zorgmedewerkers in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de bijeenkomst wordt geïnventariseerd welke problemen en wensen er bij het personeel leven.

Reageer op dit artikel