nieuws

Trion neemt Valkenburgse Jédeka over

Geen categorie

Jédeka, een schoonmaakbedrijf uit Valkenburg (Zuid-Holland), is overgenomen door Trion Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Directeur-grootaandeelhouder Erik Onderwater doet na zestien jaar afstand van het bedrijf. Jédeka, opgericht in 1982, is een bekende naam op het gebied van schoonmaakdiensten in de regio Leiden en in de Duin- en Bollenstreek. Erik Onderwater (54) heeft het bedrijf van 1996 […]

Jédeka, een schoonmaakbedrijf uit Valkenburg (Zuid-Holland), is overgenomen door Trion Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Directeur-grootaandeelhouder Erik Onderwater doet na zestien jaar afstand van het bedrijf.

Jédeka, opgericht in 1982, is een bekende naam op het gebied van schoonmaakdiensten in de regio Leiden en in de Duin- en Bollenstreek. Erik Onderwater (54) heeft het bedrijf van 1996 tot 2012 geleid. Na zestien jaar was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. De directeur-grootaandeelhouder schakelde Marktlink Fusies en Overnames in om een verkoop te realiseren. De overname past in de strategie, vertelt het sinds 1970 opgerichte schoonmaakbedrijf Trion BV. Joop Sluijter, algemeen directeur, vertelt: "Trion is een echt familiebedrijf met mijn drie dochters en hun echtgenotes in de onderneming. Onze strategie is er op gericht om, vanuit onze hoofdvestiging in Almere, geografisch aansluitende gebieden te bedienen. Hierbij vinden we het belangrijk om ook lokaal vestigingen te hebben. Naast vestigingen in Dronten en Maarssen past Jédeka in Valkenburg perfect in die geografische uitbreiding." Marnix Messersmid van Marktlink: "Voor Trion was het belangrijk om meer voeten in aarde te krijgen in de onderwijssector. Trion is al gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud op vakantieparken, in winkelcentra en kantoren maar het bedrijf uit Valkenburg heeft een uitstekende marktpositie in dit segment. Vanuit dit referentiekader kan Trion versneld groeien in deze sector."

Reageer op dit artikel