nieuws

Vele reacties op leiderschapsboek Koos Groenewoud

Geen categorie

Het boek ‘Authentieke leiders, echte leiders' van Koos Groenewoud en Sylvia Main, dat eind vorig jaar is verschenen, heeft inmiddels veel reacties opgeleverd. De kracht van het boek (160 pagina's) is onder meer dat het in totaal 183 tips, inzichten en ervaringen bevat over het nieuwe leiderschap. Ze zijn afkomstig van nationale en internationale deskundigen […]

Het boek ‘Authentieke leiders, echte leiders' van Koos Groenewoud en Sylvia Main, dat eind vorig jaar is verschenen, heeft inmiddels veel reacties opgeleverd.

De kracht van het boek (160 pagina's) is onder meer dat het in totaal 183 tips, inzichten en ervaringen bevat over het nieuwe leiderschap. Ze zijn afkomstig van nationale en internationale deskundigen zoals Jan Gunnarson en Olle Blohm, Marshall Goldsmith, Henno Janmaat, Robert Greenleaf, Kristi LeBlanc en Hanneke van Gompel.

De diverse punten lezen gemakkelijk, en zetten aan tot nadenken en reflectie. Soms zijn het op het eerste gezicht open deuren, maar wie er nader over nadenkt komt toch tot diepere gedachten.

Een kleine greep uit de reacties (zoals gepost in de gesloten Linkedin-groep Van management tot Leiderschap):

-Martin Madern: Hoi Koos en Sylvia, zojuist boekje ontvangen. Ziet er mooi en overzichtelijk uit! Fraaie compilatie van recente inzichten over leiderschap! Mooie prestatie. Groet, Martin

-Nicole Lier: Koos ik heb je boek ontvangen en ben er direct in begonnen. Het nodigt enorm uit tot verder lezen!! Ben nu al veel wijze woorden tegen gekomen. Dankjewel voor deze mooie groene verassing. Ben benieuwd naar de volgende bladzijden.

-Jan-Jaap Schmitz: Goedenavond Koos, Zojuist thuis gekomen, dank voor de geweldige zending ! Ziet er mooi en goed verzorgd uit, dus de buitenkant inspireert al, een vluchtige blik leert dat menig uitspraak me raakt, zoals zo vaak met het door jou aangesneden onderwerp. Kortom weer een mooi bezit en gegarandeerd inspiratie voor de donkere dagen en veel leesplezier.

Het boek is te bestellen via www.aaa-tfm.nl/organisatieontw.html  of neem contact op met Koos Groenwoud, tel. 06-2900 8353, http://www.aaa-tfm.nl/ .

Zie ook http://www.aaa-tfm.nl/talentmanagement.html  

Reageer op dit artikel