nieuws

Vijfjarige, nauwe samenwerking Zorgbalans en Assist

Geen categorie

Eduard van Bockel, lid Raad van Bestuur Zorgbalans, en Ronald Wilmes, directeur Assist, hebben hun handtekening gezet onder een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst. Samen met Zorgbalans neemt Assist de verantwoordelijkheid voor het Facilitair Bedrijf Zorgbalans. Assist is een facilitaire dienstverlener met ervaring in de zorgsector. Zorgbalans is een regionale zorgaanbieder met ruim 500 facilitaire medewerkers. Langdurige samenwerking […]

Eduard van Bockel, lid Raad van Bestuur Zorgbalans, en Ronald Wilmes, directeur Assist, hebben hun handtekening gezet onder een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst. Samen met Zorgbalans neemt Assist de verantwoordelijkheid voor het Facilitair Bedrijf Zorgbalans.

Assist is een facilitaire dienstverlener met ervaring in de zorgsector. Zorgbalans is een regionale zorgaanbieder met ruim 500 facilitaire medewerkers. Langdurige samenwerking tussen deze twee organisaties maakt volgens de partijen doorontwikkeling van het Facilitair Bedrijf Zorgbalans mogelijk. "Voor de bewoners van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen zijn eten, drinken, schoonmaak en gastvrijheid erg belangrijk. Goede facilitaire dienstverlening draagt bij aan hun kwaliteit van leven", vertelt Eduard van Bockel. Hij ziet de samenwerking met een externe professionele partij als de beste weg naar een state of the art Facilitair Bedrijf.

Op en top draaien
Ronald Wilmes over de samenwerking: "Met onze inbreng zorgen wij ervoor dat het Facilitair Bedrijf Zorgbalans op en top draait met een goed resultaat. Wij leveren hiervoor kennis, kunde en systemen. Zo ondersteunen wij verbeterprojecten en trainen wij het personeel. Facilitair Manager Vivianne Zeestraten is nu via ons gedetacheerd bij het Facilitair Bedrijf Zorgbalans. De facilitaire medewerkers blijven in dienst van Zorgbalans. De overeenkomst werd onlangs officieel getekend tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle facilitaire medewerkers van Zorgbalans. De overeenkomst is ingegaan per 1 januari 2012, de datum waarop de twee organisaties zijn gestart met de daadwerkelijke samenwerking. Tot nu toe gaat de samenwerking erg goed", constateren de partijen in een persbericht. "Daar is natuurlijk een gedegen voorbereiding aan vooraf gegaan en overleg met onder andere de Ondernemingsraad en de Cliëntenraad van Zorgbalans."

Reageer op dit artikel