nieuws

Week Van De Cateraar van 19 t/m 23 maart

Geen categorie

Van 19 tot en met 23 maart vindt weer De Week Van De Cateraar plaats. Dit initiatief van Veneca is een interactieve week waarin alles draait om lekker, gezond en duurzaam eten in een goede sfeer. De week is ook bedoeld om de 20.000 cateringmedewerkers die dit mogelijk maken in het zonnetje te zetten. Tijdens De Week Van […]

Van 19 tot en met 23 maart vindt weer De Week Van De Cateraar plaats. Dit initiatief van Veneca is een interactieve week waarin alles draait om lekker, gezond en duurzaam eten in een goede sfeer. De week is ook bedoeld om de 20.000 cateringmedewerkers die dit mogelijk maken in het zonnetje te zetten.

Tijdens De Week Van De Cateraar worden ook social media ingezet zoals Twitter, Facebook en YouTube.  Ook maken gasten dagelijks kans op het winnen van een dinerbon.

Reageer op dit artikel