nieuws

Weekers zendt overzicht Fiscale agenda naar Tweede Kamer

Geen categorie

Staatssecretaris Weekers van Financiën heeft een overzicht van nog lopende voorstellen uit de Fiscale agenda naar de Tweede Kamer gestuurd. Een groot deel van die voorstellen is inmiddels al gerealiseerd door de wetsvoorstellen van het Belastingpakket 2012, maar een aantal moest nog worden ingediend.

De nog lopende voorstellen uit de Fiscale agenda zijn onder meer het wetsvoorstel aftrek deelnemingsrente, de verkenning winstbox, de grondslagverbreding loon- en inkomstenbelasting, vereenvoudiging btw, verlaging belasting op arbeid en verhoging belasting op consumptie en digitaal communiceren. Verder zijn nog enige voorstellen betreffende fraudebestrijding in uitvoering of in voorbereiding.

Reageer op dit artikel