nieuws

WML Facilitair doet zand opstuiven

Geen categorie

Medewerkers van WML Facilitair zetten binnenkort de zaag in de jonge grove dennen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit doen zij in opdracht van Natuurmonumenten. Het kappen van de grove dennen zorgt ervoor dat het grootste stuifzandgebied van Noord-Europa behouden blijft voor de toekomst. Het zand krijgt meer ruimte om op te […]

Medewerkers van WML Facilitair zetten binnenkort de zaag in de jonge grove dennen in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit doen zij in opdracht van Natuurmonumenten. Het kappen van de grove dennen zorgt ervoor dat het grootste stuifzandgebied van Noord-Europa behouden blijft voor de toekomst. Het zand krijgt meer ruimte om op te stuiven.

Het is overigens niet voor het eerst dat Natuurmonumenten en WML Facilitair samenwerken. Al jarenlang doet Natuurmonumenten een beroep op de inzet van de groen- en schoonmaakmedewerkers van WML Facilitair.

 

 

Reageer op dit artikel