nieuws

Zelfverwarmende maaltijden voor op het werk

Geen categorie

Voor iedereen die op onregelmatige tijden werkt of vaak onderweg is en snel een warme hap willen eten is er een oplossing: Foodiezz. Het gaat om maaltijden in een kleine box die zichzelf verwarmen zonder externe verhittingsbron zoals een oven of magnetron. Het verwarmingsproces duurt 10 minuten en wordt gestart door de box 5 seconden […]

Voor iedereen die op onregelmatige tijden werkt of vaak onderweg is en snel een warme hap willen eten is er een oplossing: Foodiezz. Het gaat om maaltijden in een kleine box die zichzelf verwarmen zonder externe verhittingsbron zoals een oven of magnetron.

Het verwarmingsproces duurt 10 minuten en wordt gestart door de box 5 seconden heen en weer te schudden. Daarmee wordt een natuurlijke reactie van calciumoxide en water op gang gebracht waarbij warmte vrijkomt. De maaltijd blijft zo'n 15 minuten warm.

Er is keuze uit 6 wereldgerechten plus een origineel Engels ontbijt. De maaltijden kosten circa 6 euro per stuk.

Reageer op dit artikel